2020.12.14

A végéhez közelednek a munkálatok a Babóchay utcában

December 11-én megkezdődött a Babóchay utca műszaki átadás-átvételi eljárása. A munkálatok már hónapok óta folynak, hiszen az első ütemben megtörtént a víz- és szennyvízvezetékek cseréje, majd ezt követően kezdődhetett az útburkolatok újjá építése.
2020.04.27

"Együtt Ligetvárosért" a veszélyhelyzet idején is

A veszélyhelyzet miatt meghozott fejlesztéspolitikai intézkedések értelmében a TOP-6.9.1-15-NA1-2016-00001 „Együtt Ligetvárosért!” projekt keretében megvalósuló rendezvények és különböző klubfoglalkozások egy része bizonytalan ideig felfüggesztésre kerültek. Ezek – a rendkívüli helyzetre való tekintettel leállított – foglalkozások természetesen a későbbiekben, átütemezést követően megvalósulnak a projekt keretein belül.

2020.03.23

Elindult az ipari park bővítése

Elkezdték az ipari park bővítését – ennek első lépéseként egy új körforgalmú csomópontot építenek az M7-es autópálya-felhajtó mellett.

2020.01.30

Készül Nagykanizsa klímastratégiája

Készül Nagykanizsa klímastratégiája – különböző szakterületek képviselőinek, intézményvezetőknek tartottak workshopot ma. A rendezvényen a várost érintő jelentős éghajlatváltozási problémaköröket határozták meg, és azok hatásait járták körül a résztvevők.