Ahol a víz az úr

A vizes sportok iránt érdeklődők minden igényét kielégítő nagy volumenű infrastrukturális beruházás veszi kezdetét Nagykanizsán, a jelenlegi Városi Uszoda mellett található strand területén.

Miért jó ez nekünk Kanizsaiaknak?

Az új komplexum egyrészt a helyi igények kielégítésének a szolgálatában áll, távlatokat nyit meg a vizet kedvelők körében, mivel szolgáltatási palettáján nagy népszerűségnek örvendő lehetőségek várják a versenyuszodába látogatókat. Alkalmat biztosíthat az általános iskolai úszás oktatás technikai körülményeinek magasabb szintre emelésében, de kiváló választást nyújt egy hétvégi családi „vizes” programhoz is.

Ezen túlmenően?

A 2019-ben átadásra kerülő nagykanizsai versenyuszoda városunk és a térség turisztikai fejlődésének fellendítését is elősegíti, mivel a helyi igények kielégítésén túl nemzetközi versenyek számára is professzionális körülményeket biztosít majd a jövőben.

Közös célunk, hogy minél élhetőbbé tegyük városunkat, színesítve annak szabadidős kínálatát, vonzóvá téve az ide látogatók számára is.

Mik lesznek az újdonságok a Versenyuszodában?

11.000m2 vízfelület, 700 néző befogadására alkalmas nézőtér
Sport - versenymedence, tanmedence, ellenáramoltató medence, kajak-kenu medence
Medical - teljes test hideg terápia (krioterápia), antigravitációs terápia, lebegés terápia
Wellness - finn szauna, jacuzzi, gozkabin, infraszauna, merülomedence, pihenotér
Fitnesz – fitnesz eszközök, kondicionáló eszközök.

Óvjuk a környezetünket!

A beruházás megvalósítása során kiemelt szempont, hogy a létesítmény autentikusan illeszkedjen a Sétakert környezetébe és a munkálatok során óvjuk, valamint tovább fejlesszük az azt körülvevő zöldövezetet. Egy ilyen volumenű beruházás mindig járhat változásokkal, változtatásokkal, ám sosem szabad elfelejtenünk, hogy olyan jövőbe mutató fejlesztést végzünk, amelynek hozadékát nem csak mi, hanem a következő generációk is örömmel tudják majd igénybe venni.