Nálunk pattog…

3000 + 2000 néző befogadására alkalmas városi multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok épül a Kanizsa Centrum melletti kihasználatlan területen, a Modern Városok Program keretein belül megítélt közel 15 milliárd forintos állami támogatásból.

3000 + 2000 néző befogadására alkalmas városi multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok épül a Kanizsa Centrum melletti kihasználatlan területen, a Modern Városok Program keretein belül megítélt közel 15 milliárd forintos állami támogatásból.

Miért jó ez nekünk, Kanizsaiaknak?

Évek óta visszatérő probléma, hogy nincs a városunkban egy olyan komplexum, amely jól megközelíthető, nagy tömeg befogadására alkalmas, lokális, országos és akár nemzetközi sporteseményeknek valamint koncerteknek és egyéb rendezvényeknek ad otthon. A Modern Városok Program lehetővé teszi, hogy minden igényt kielégítő sportlétesítmény, 22 x 15 méteres mobil színpaddal, nemzetközi szintű fény- és hangtechnikával felszerelve épüljön városunkban.

Ezen túlmenően?

Városunk és a térség turisztikai fejlődésének fellendítésének is a szolgálatában áll, mivel a helyi sport és kikapcsolódási igények kielégítésén túl nemzetközi versenyek számára is professzionális körülményeket biztosít majd a jövőben.

Közös célunk, hogy minél élhetőbbé tegyük városunkat, színesítve annak szabadidős kínálatát, vonzóvá téve az ide látogatók számára is.

Óvjuk a környezetünket!

A beruházás megvalósítása során kiemelt szempont, hogy a létesítmény autentikusan illeszkedjen a környezetébe és a munkálatok során óvjuk, valamint tovább fejlesszük az azt körülvevő zöldövezetet. Egy ilyen volumenű beruházás mindig járhat változásokkal, változtatásokkal, ám sosem szabad elfelejtenünk, hogy olyan jövőbe mutató fejlesztést végzünk, amelynek hozadékát nem csak mi, hanem a következő generációk is örömmel tudják majd igénybe venni.

Mi alakul a kulisszák mögött?

A beruházás látványtervei megtekintéséhez kattintson a képre és nézze végig galériánkat!