Megkezdődik a Széchényi tér felújítása

Folytatódnak a munkálatok a Zöld város - Zöld Nagykanizsa című projekt keretében, így megkezdődik a Széchényi tér felújítása.

Tájékoztatjuk Nagykanizsa lakosságát, hogy 2021. november 24-én (szerdán) elkezdődnek a TOP-6.3.2-15-NA1-2016-00001 azonosítószámú Zöld város – Zöld Nagykanizsa című projekt utolsó szakaszának munkálatai, amelyek várhatóan jövő tavasszal zárulnak.

Ennek keretében a Széchenyi tér rehabilitációjára kerül sor. A felszínen zajló munkák során felbontják az útburkolatot, a járdákat és a sétányokat, a meglevő zöldterületek megújulnak és újak is kialakításra kerülnek. Ez pedig annyit jelent a közlekedők számára, hogy a munkálatok idejére a Széchenyi tér keleti oldalát teljes egészében lezárják az autó- és gyalogos forgalom elől, gyalogosok részére az átjárás az Eötvös tér Színház utca között továbbra is biztosított lesz.

A Hevesi Sándor Művelődési Központ mögötti parkolókhoz az autók számára behajtás a Színház utca felől lehetséges.

A munkálatok miatti esetleges további forgalomkorlátozásokról folyamatosan tájékoztatást adunk majd. A felújítás ideje alatt a kérjük a lakosság türelmét és megértését.