Pályázati felhívás gerillakertészetre

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a „Zöld Város – Zöld Nagykanizsa” projekt keretében felhívást hirdet nagykanizsai lakosok és civilszervezetek részére a város vezetése által kijelölt összesen 5 üres, nem használt, nem ápolt, maximum 5 m2 nagyságú terület növényekkel történő beültetésére, valamint szintén ezeken a helyszíneken újrahasznosított anyagokból való köztéri installációk megvalósítására.

A növényeket egy előre meghatározott szombat éjszaka kell elültetni április elején. A parkosításhoz szükséges eszközök és növények a jelentkezők számára biztosításra kerülnek, az újrahasznosított anyagokból való köztéri installációk megvalósításához viszont az anyagokat a résztvevőknek kell begyűjteniük, saját maguk számára biztosítaniuk.

Az elkészült „gerillaterületeket” szakmai zsűri értékeli, a legszebb és a legkreatívabb díj átadására a 2019. áprilisban megrendezésre kerülő Város Napja rendezvény keretében kerül sor.

Egy résztvevő csapat csak egy terület parkosítására pályázhat. A csapat létszáma nincs meghatározva. A versenyen az első 5 érvényes jelentkező csapat indulhat.

Jelentkezni 2019. 03. 18-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://goo.gl/forms/YiwFNsJvLagdxJV03

TEGYÜK EGYÜTT SZEBBÉ ÉS ZÖLDEBBÉ NAGYKANIZSÁT!