Kerékpáros napot tartottunk a CSA – Cycle Seeing Attractour projekt keretein belül

Az INTERREG V-A MAGYARORSZÁG-HORVÁTORSZÁG EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM 2014-2020 keretében megvalósul projektünk során több kerékpáros rendezvénnyel is készülünk.

Szeptember 21-én az Európai Együttműködési nap alkalmából kerékpáros napot tartottunk Nagykanizsán a Csónakázó-tónál. Az Európai Együttműködés Napját minden évben szeptember 21-én ünneplik, az ehhez kapcsolódó programokat szeptember-október hónapban szervezik meg, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az európai együttműködés fontosságára, és bemutassák az Európai Unió által társfinanszírozott projekteket.

Az elmúlt napok esős időjárását követően kedden tökéletes nap volt a kerékpározásra. A túra során körbetekertük a Csónakázó tavat, valamint bemutattuk az új kerékpáros központ jelenlegi állapotát, amit hamarosan birtokba vehetnek majd a bicajosok.

A Zrínyi iskola diákjai, valamint az érdeklődök jól érezték magukat, a célban egy kis frissítővel, valamint ajándékcsomaggal vártuk őket.

A találkozót a „CSA-CycleSeeing Attractour" projekt finanszírozta és összesen 50 fő vett rajt részt, gyerekek és felnőttek egyaránt.

Köszönjük mindenkinek a részvételt! Reméljük a következő eseményen is ilyen szép számmal vesztek részt!