Tervezett munkavégzések a Teleki utcán és a Platán soron 2023. május 15-21. között

A következő tervezett munkavégzésekre lehet számítani a Teleki utcán és a Platán soron.

  • Platán sor:
Az északi oldal keleti részén elkészült szakasz nyomáspróbája sikeresen megtörtént, fertőtlenítést végeznek. Dél felé haladva újabb szakasz kivitelezési munkái kezdődnek meg. Parkolóhelyekben az érintett szakaszokon korlátozás várható.
A déli oldalon folytatódnak a vezeték építések, melyben már járdabontás is lesz, 50-100 m hosszban a gyalogos forgalom - elkordonozással - a parkolósávba lesz terelve. Szerdán megkezdődik az elkészült szakasz nyomáspróbája.
  • Teleki utca:
Az északi oldal irányított fúrási munkái elkészültek, a víztoronynál lévő buszmegálló burkolatának ideiglenes helyreállítása megtörtént. A szakaszok nyomáspróbája fog készülni. Sikeres nyomáspróbát követően megkezdődik a szakaszok összekötése, valamint az út melletti zöld övezetben a tűzcsap kiállások kiépítése. A víztoronynál lévő buszmegállót a közlekedésre ismételten visszaadják.
Déli oldal nyugati szakaszán (Tavasz utcától nyugatra) a felmart szakaszon folytatódnak a vezeték építési munkák, ezáltal napközben az ingatlanokba bejutás, kijutás - az érintett szakaszon-, időszakosan korlátozásra kerül. Munkaidőben 17 órára minden ingatlanba a bejutás biztosított lesz (ha nem történik csőtörés). Az érintett szakaszon a forgalmi sáv lezárásra került.
A tervezett kivitelezési munkák ütemezését a csapadékos időjárás módosíthatja!
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük