Tervezett munkavégzések a Teleki utcán és a Platán soron 2023. június 12-18. között

Tisztelt Lakosság!
2023. június 12 - 2023. június 18. a következő tervezett munkavégzésekre lehet számítani a Teleki utcán és a Platán soron.
 
Platán sor:
  • Északi oldal: Dél felé haladva az újabb szakasz kivitelezési munkái folytatódnak a Dr Mező Ferenc Gimnáziumtól nyugat felé, ezen szakaszon a vezeték a járdában halad. Elkészül a szakasz nyomáspróbája, folytatódnak az élőrekötések. Parkolóhelyekben az érintett szakaszokon korlátozás várható elkordonozással. Gyalogos forgalom a járdán, elkordonozással. Folytatódnak a nyomáspróbák és a fertőtlenítések.
Várhatóan a gerincvezeték építési munkái befejeződnek, megépül az utolsó 30m gerincvezeték. Folytatódik a szakaszok nyomáspróbája és a fertőtlenítések.
Teleki utca:
  • Északi oldal: a hét elején elkészül régi vezeték csőtöréssel érintett szakaszának feltárására, valamint az utolsó szakasz összekötése. Hét végére megtörténik a teljes szakasz nyomáspróbája.
  • Déli oldal: a nyugati szakaszán (Tavasz utcától nyugatra) a felmart szakaszon folytatódnak a vezeték építési munkák, ezáltal napközben az ingatlanokba bejutás, kijutás - az érintett szakaszon - időszakosan korlátozásra kerül, valamint a víztoronnyal szemben ideiglenes buszmegállót építenek ki (előrehaladás függvényében a buszközlekedés az ideiglenes megállóban lesz áthelyezve). Munkanapokon 17 órára minden ingatlanba a bejutás biztosított lesz (ha nem történik csőtörés). Az érintett szakaszon a forgalmi sáv lezárásra került-kerül.
A tervezett kivitelezési munkák ütemezését a csapadékos időjárás és az esetleges havária módosíthatja!