November 14-től újabb forgalomváltozások lépnek életbe

A Területi Infrastrukturális Fejlesztések projekt keretében megvalósuló Zrínyi utca felújítása jelenleg folyamatban van.

A Zrínyi M. u. + Csengery u. útkereszteződésben végzett közműépítési munkálatok szükségessé teszik a csomópont teljes pályás lezárását, mely érinti a környező utcák forgalmi rendjét.

A felújítási munkálatok ideje alatt az alábbi forgalomváltozás lép életbe:

A lezárás következtében a Csengery u. irányából nem lehetséges a Fő u., illetve a Sugár u. irányába történő kihajtás. A forgalmi korlátozás érinti a helyijáratú autóbusz közlekedést is, mely során egyes járatok a Kisfaludy u. - Ady u. - Zrínyi u. útvonalakon közlekednek. Ideiglenes autóbuszmegálló kerül kijelölésre a Célpont Üzletház előtti útszakaszon.

A Zrínyi - Csengery u. útkereszteződés zárása miatt a Csengery utcában - a Kisfaludy csomóponttól - csak célforgalmi jelleggel lehet behajtani az egyirányú forgalmi rend fenntartása mellett. A Csengery utcába behajtó gépjárművek a Szent Imre u. - Ady u. útvonalon hagyhatják el az érintett útszakaszt. Fentiek miatt a Nagykanizsa, Szent Imre u. nyugati irányban kerül egyirányúsírásra. A Csengery u. Szent Imre u. és Zrínyi u. közötti szakaszára kizárólag az ott lakók hajthatnak be.
Az ideiglenes forgalomkorlátozással egyidejűleg a Csengery u. Zrínyi u. és Fő u. közötti szakasza forgalommentessé válik.

A lezárás tervezett időtartama: 2018. november 14 -2018. december 2.

A lakosság türelmét, megértését továbbra is kérjük!