Befejeződnek az Ady-Zrínyi utcai csomópontban végzett közmű rekonstrukciós munkálatok

A szolgáltatók és a kivételezők összehangolt munkájának köszönhetően befejeződnek az Ady-Zrínyi csomópont kivitelezési munkálatai.

A csomópont szeptember 24-én (hétfőn) visszaadásra kerül a forgalom számára. Az átadást követően a Csengery utcában visszaáll az eredeti forgalmi rend!

Ezzel egyidejűleg befejeződnek a felújítási munkálatok a Zrínyi utca Ady csomóponttól Szent Imre utcáig terjedő szakaszán és a Szemere utcában is.

A buszok számára a közlekedés a vasút irányába a Zrínyi, Ady Endre utcán történik.

Zrínyi utca Ady és Csengery utcák közti szakaszának lezárása miatt Szent-Imre utcán halad É-i irányba a buszforgalom.

Ugyanakkor a csomópont átadását követően megkezdődik a Zrínyi utca és az Ady utca Zrínyi-Ady csomóponttól felfelé haladva történő felújítása, az utcának ezen része továbbra is Építési terület marad. Az utcában burkolatbontási és közműfeltárási munkák, ivóvízvezeték építési munkák, egyesített rendszerű csapadék és szennyvíz csatorna-építési útburkolat, térépítészeti és aszfaltozási munkák valósulnak meg.

Továbbra is kérjük az autóval közlekedőket és a járókelőket is, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek, vegyék figyelembe a forgalmi rend visszaállítását mutató jelzőtáblákat, ne megszokásból közlekedjenek, illetve a munkaterületen ne parkoljanak.

Megértésüket köszönjük!